Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Bernhard Gahm

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

22,90 zł

1603

 

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.


Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Rea
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-799-3006-7

Tytuł oryginalny: Fleisch pokeln und rauchern

Liczba stron: 128

Format: 165x235mm

Cena katalogowa: 22,90 zł

Tłumaczenie: Renata Mac

Cena pakietu

62,80 zł

3798

Cena pakietu

55,80 zł

3413