Mięso i inne przysmaki z ogniska

Carsten Bothe

Mięso i inne przysmaki z ogniska

35,00 zł

2450

 

Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.

Przeczytaj i wypróbuj!

• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
• Jak gotować i piec na ogniu
• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej

Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!

Multico
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-707-3762-7

Tytuł oryginalny: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen

Liczba stron: 120

Format: 150x215mm

Cena katalogowa: 35,00 zł

Tłumaczenie: Krystyna Mazur

Cena pakietu

74,90 zł

4645

Cena pakietu

67,90 zł

4260