Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Pyzy, knedle, kopytka, pielmieni, buchty, pierogi z kapustą i grzybami, tortellini i ravioli... nazwy brzmią jak najbardziej romantyczna muzyka i dajemy się uwieść niewiarygodnie pysznym kluseczkom. Ponad 80 przepisów na pierogi i kluski z różnych kuchni i kultur z dodatkiem mięsa, warzyw, serów namawiają na chwileczkę zapomnienia. Są pyszne, naprawdę warto spróbować!
Buchmann
Oprawa twarda
Data pierwszego wydania:
2013-05-27
ISBN: 978-83-788-1806-9
EAN: 9788378818069
Data pierwszego wydania:
2013-05-27
ISBN: 978-83-788-1806-9
EAN: 9788378818069
Liczba stron: 64
Format: 170x240mm
Cena detaliczna: 9,90 zł
Format: 170x240mm
Cena detaliczna: 9,90 zł