Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej
Edipresse Polska
Oprawa twarda
Data pierwszego wydania:
2014-12-05
ISBN: 978-83-798-9266-2
EAN: 9788379892662
Data pierwszego wydania:
2014-12-05
ISBN: 978-83-798-9266-2
EAN: 9788379892662
Liczba stron: 258
Format: 205x270mm
Cena detaliczna: 44,90 zł
Format: 205x270mm
Cena detaliczna: 44,90 zł