Cztery pory roku

Robert Sowa

Cztery pory roku

5.5

(2 oceny) wspólnie z

33,68

 

Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej

Edipresse Polska
Oprawa twarda

Data pierwszego wydania:
2014-12-05

ISBN: 978-83-798-9266-2

EAN: 9788379892662

Liczba stron: 258

Format: 205x270mm

Cena detaliczna: 44,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem