Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Książka Eliq Maranik przyprawi o przyspieszone bicie serca wszystkich miłośników czekolady.
Około 60 smakowitych przepisów na pralinki, trufle, cukierki, ciasta i desery dowodzi, że czekolada ma w kuchni niemal nieograniczone zastosowanie. Poza fantastycznymi przepisami znalazły się tu również ciekawe informacje na temat historii czekolady, dziejów jej produkcji, narzędzi oraz technik obróbki.
Buchmann
Oprawa twarda
Data pierwszego wydania:
2014-03-31
ISBN: 978-83-788-1951-6
EAN: 9788378819516
Data pierwszego wydania:
2014-03-31
ISBN: 978-83-788-1951-6
EAN: 9788378819516
Liczba stron: 160
Format: 200x260mm
Cena detaliczna: 39,90 zł
Format: 200x260mm
Cena detaliczna: 39,90 zł