Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Jeffrey Hamelman

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

49,99

 

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Buchmann
Oprawa miękka

Wydanie: drugie

Data pierwszego wydania:
2014-12-02

ISBN: 978-83-280-1259-2

Tytuł oryginalny: Bread

Liczba stron: 478

Buchmann

Format: 185x230mm

Cena detaliczna: 49,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem