Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Buchmann
Oprawa miękka
Wydanie: drugie
Data pierwszego wydania:
2014-12-02
ISBN: 978-83-280-1259-2
Tytuł oryginalny: Bread
Wydanie: drugie
Data pierwszego wydania:
2014-12-02
ISBN: 978-83-280-1259-2
Tytuł oryginalny: Bread
Liczba stron: 478
Buchmann
Format: 185x230mm
Cena detaliczna: 49,99 zł
Buchmann
Format: 185x230mm
Cena detaliczna: 49,99 zł