Tajskie smaki. 50 przepisów kuchni tajskiej

Julie Schwob

Tajskie smaki. 50 przepisów kuchni tajskiej

6.5

(2 oceny) wspólnie z

34,99

 

Przenieśmy się do Tajlandii i dajmy się oczarować subtelnymi mieszankami tajskiej kuchni! W książce znalazło się ponad 50 sprawdzonych przepisów na tradycyjne i wyszukane tajskie potrawy: pad thai, kurczak w zielonym curry, sałatka z zielonej papai, flan z ryby w liściu bananowca, kulki ryżowe z kokosem. Atutem książki jest nowoczesna szata graficzna i doskonałe, niezwykle barwne fotografie.

Buchmann
Broszurowa ze skrzydełkami

Data pierwszego wydania:
2015-01-20

ISBN: 978-83-280-1265-3

Liczba stron: 140

Format: 190x235mm

Cena detaliczna: 34,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem