Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Tradycyjna kuchnia japońska opiera się na wodzie - wszystkie dania mogą zostać przygotowane bez kropli oleju
Książka doskonale wprowadza w świat japońskiej kuchni i pozwala nauczyć się charakterystycznych dla niej technik przygotowywania potraw, dzięki czemu japońskie dania przygotowywane w domu mają szansę zachować charakter orientalnych dzieł sztuki.
Oryginalne japońskie potrawy w przystępnej wersji
Ponad 70 atrakcyjnie zilustrowanych przepisów na zdrowe dania o delikatnym smaku i pięknym wyglądzie
Zestawy menu, ukazujące możliwości łączenia ze sobą dań - od prostego lunchu dla dwojga do uroczystego obiadu dla 8 osób
Klarowne opisy japońskich produktów, wyposażenia kuchni i technik gotowania.
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2011-08-23
ISBN: 978-83-749-5988-9
EAN: 9788374959889
Tytuł oryginalny: Easy Japanese CookBook
Format: 200x200mm
Cena detaliczna: 39,99 zł