Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści

Paweł Suwała, Aleksander Baron, Grzegorz Kwap

Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści

7.3

(15 ocen) wspólnie z

79,91

 

Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!

Ozory wołowe z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe z paprykową zasmażką… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.

Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym – ogórkowy gin i rabarbarowe mohito.

Razem to 100 smakowitych przepisów – prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Dwie Siostry
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-636-9675-7

Liczba stron: 320

Dwie Siostry

Format: 22.8x28.8

Cena detaliczna: 79,91 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem