Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche

Opracowanie Zbiorowe

Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche

10.0

(1 ocena) wspólnie z

39,00

 

Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się – przynajmniej na początku – przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.

Prószyński Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-796-1075-4

EAN: 9788379610754

Liczba stron: 384

Prószyński Media

Format: 170x241mm

Cena detaliczna: 39,00 zł

Rok wydania: 2014

Komentarze nie są potwierdzone zakupem