Danie z jednego garnka

Opracowanie Zbiorowe

Danie z jednego garnka

12,99

 

Książka kulinarna z przepisami na najlepsze dania z jednego garnka – zapiekanki, zupy, gulasze i potrawki. Gulasz, potrawka, zapiekanka, risotto, duszone warzywa, frittata czy zupa – łatwe, sycące potrawy, które nie wymagają dużych umiejętności kulinarnych. Składniki wystarczy pokroić, podsmażyć, utrzeć, a na koniec wszystkie wrzucić do jednego garnek, zapiekać lub dusić. Ponoć by zrobić dobry gulasz najlepiej ustawić go na małym ogniu i zapomnieć o nim na jakiś czas. Gulasz i potrawy jednogarnkowe gotują się niemal same, by potem dać nam niesamowite doznania smakowe. Dania jednogarnkowe dają szerokie pole do popisu. Dzięki nim można sprytnie wykorzystać produkty, które miałyby trafić do kosza. Są też idealnym rozwiązanie dla tych, którzy z braku czasu przygotowują obiad na kilka dni. Do gęstych, sycących i aromatycznych dań wystarczy kromka świeżego chleba. I dla dorosłych – kieliszek czerwonego wina...

Prószyński Media
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2015-03-24

ISBN: 978-83-796-1147-8

EAN: 9788379611478

Liczba stron: 176

Prószyński Media

Format: 165x235mm

Cena detaliczna: 12,99 zł

Rok wydania: 2015

Komentarze nie są potwierdzone zakupem