Kuchnia dla zabieganych Dania przygotowane w weekend na cały tydzień

Anne Loiseau

Kuchnia dla zabieganych Dania przygotowane w weekend na cały tydzień

5.6

(7 ocen) wspólnie z

22,32

 

Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe.

Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.

Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie!

Odbiorcy
- osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze
- wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas
- przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia
- zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków

Jedność
Oprawa miękka

Data pierwszego wydania:
2019-03-13

ISBN: 978-83-797-1949-5

EAN: 9788379719495

Tytuł oryginalny: La revolution du batch cooking. Preparez le week-end. Assemblez la semaine

Liczba stron: 160

Format: 19.0x24.5cm

Cena detaliczna: 36,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem