Kuchnia lekkostrawna Najlepsze przepisy na przekąski dania i desery w wersji light Szkoła gotowani

Barbara Toselli

Kuchnia lekkostrawna Najlepsze przepisy na przekąski dania i desery w wersji light Szkoła gotowani

9.0

(3 oceny) wspólnie z

35,00

 

Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.



Odbiorcy

- osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść

- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych



Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light

- a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych

- zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników

- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami

Jedność
Broszurowa ze skrzydełkami

Data pierwszego wydania:
2018-11-23

ISBN: 978-83-797-1803-0

Tytuł oryginalny: Cucina leggera

Liczba stron: 224

Format: 19.5x24.0cm

Cena detaliczna: 35,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem