Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.
Odbiorcy
- osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść
- wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light
- a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych
- zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami
Data pierwszego wydania:
2018-11-23
ISBN: 978-83-797-1803-0
Tytuł oryginalny: Cucina leggera
Format: 19.5x24.0cm
Cena detaliczna: 35,00 zł