Uczta. Z restauracji wprost na twój stół

Robert Sowa

Uczta. Z restauracji wprost na twój stół

 

Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.

Burda Publishing Polska
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2018-11-28

ISBN: 978-83-805-3490-2

Liczba stron: 224

Format: 165x215mm

Cena katalogowa: 44,90 zł