Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi

Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi

21,69

 

Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak – to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona – wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Znajdziesz tu przepis na sałatkę ze szparagów i szpinaku, faszerowane ogórki, krem z brokułów, quiche z brukselką, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.

Olimp Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2018-11-19

ISBN: 978-83-770-7226-4

Liczba stron: 160

Format: 190x234mm

Cena detaliczna: 34,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem