Naturalna farmacja Jedzenie, które smakuje i leczy

Naturalna farmacja Jedzenie, które smakuje i leczy

 

Czy wiesz, że pomidor reguluje ciśnienie, kiwi poprawia kondycję oczu, halibut obniża poziom trójglicerydów, a orzechy włoskie działają przeciwzakrzepowo? Tak, dieta ma niebagatelny wpływ na nasze zdrowie, a jeśli odżywiamy się mądrze, jedzenie może nas leczyć.
W „Naturalnej farmacji” znajdziesz przepisy na dania pełne wartości odżywczych, przyrządzone ze składników, które zmniejszają ryzyko wystąpienia wielu schorzeń lub wręcz pomagają z nimi walczyć. Dowiedz się, co jeść, aby cieszyć się dobrą kondycją – mieć prawidłowy poziom cukru i cholesterolu, poprawić funkcjonowanie jelit, zabezpieczyć się przed nadciśnieniem oraz uniknąć wielu innych dolegliwości.

Wydawnictwo Olimp
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2018-11-19

ISBN: 978-83-770-7225-7

Liczba stron: 160

Format: 190x234mm

Cena katalogowa: 34,99 zł