Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

Gajda Robert

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

8.0

(1 ocena) wspólnie z

61,54

 

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.

Książka została podzielona na pięć głównych części:
energia i składniki pokarmowe,
żywność- wartość energetyczna i odżywcza,
ocena żywienia,
problemy żywieniowe ,
planowanie żywienia.

Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.

Medpharm
Oprawa miękka

Data pierwszego wydania:
2018-09-25

ISBN: 978-83-784-6110-4

EAN: 9788378461104

Liczba stron: 304

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 65,20 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem