Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Ach, ziemniaki, napisano o nich całe tomy! My, Polacy, zjadamy ich rocznie ponad 100 kg na osobę! Co nikogo nie martwi, bo są zdrowe. Zawierają białko, skrobię, błonnik, sporo potasu i witamin. Same kartofle nie tylko nie tuczą, ale nawet pomagają pozbyć się zbędnych kilogramów. Porcja 20 dag to tylko 180 kalorii i 25% naszego dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Najwięcej witamin znajduje się tuż pod skórką, z tego powodu najlepiej gotować ziemniaki w mundurkach i na parze. Warto po nie sięgać dla zdrowia, a my podpowiadamy, jak przygotować z nich ponad 160 smacznych potraw.
Prószyński Media
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2013-08-13
ISBN: 978-83-783-9561-4
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2013-08-13
ISBN: 978-83-783-9561-4
Liczba stron: 176
Format: 165x235mm
Cena detaliczna: 11,99 zł
Format: 165x235mm
Cena detaliczna: 11,99 zł