Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

7.0

(1 ocena) wspólnie z

29,99

 

Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Olimp Media
Broszurowa ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-770-7191-5

EAN: 9788377071915

Liczba stron: 192

Format: 165x225mm

Cena detaliczna: 29,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem