Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Olimp Media
Broszurowa ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-770-7191-5
EAN: 9788377071915
ISBN: 978-83-770-7191-5
EAN: 9788377071915
Liczba stron: 192
Format: 165x225mm
Cena detaliczna: 29,99 zł
Format: 165x225mm
Cena detaliczna: 29,99 zł