Vegenerata bieg przez kuchnię, czyli szalone menu ultramaratończyka

Przemysław Ignaszewski

Vegenerata bieg przez kuchnię, czyli szalone menu ultramaratończyka

49,90 zł

3194

 

PRZEMYSŁAW „VEGENERAT” IGNASZEWSKI ZABIERA NAS NA AKTYWNY BIEG PRZEZ WERTEPY, A TAKŻE PRZEZ KUCHNIĘ, GDZIE PODPOWIADA, JAK ODŻYWIAĆ SIĘ PODCZAS MORDERCZEGO WYSIŁKU.
Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski w swojej drugiej książce serwuje nam kolejną porcję biegowych i kulinarnych eksperymentów. Pokazuje, jak ważnym elementem każdej aktywności jest posiłek, podpowiada, co można jeść nie tylko przed biegiem, ale także podczas niego i bezpośrednio po nim.
W KSIĄŻCE ZNAJDZIESZ:
· opowieści o znanych biegach długodystansowych,
· anegdoty z życia ich uczestnika,
· przepisy na przekąski poprzedzające wysiłek, dodające energii w trakcie biegu, a także pozwalające się zregenerować.
Kiedy sześć lat temu rozpoczynałem przygodę z bieganiem, nie zwracałem uwagi na to, co i kiedy jem. Pochłaniałem cokolwiek, gdziekolwiek i kiedykolwiek, byle zaspokoić głód. Żyłem w kulinarnym chaosie. Wprost proporcjonalnie do pokonanych kilometrów, zradzały się u mnie nowe potrzeby i pojawiały zdrowsze nawyki. Poprzez obserwację i wsłuchiwanie się w potrzeby swojego ciała coraz częściej menu podporządkowywałem zaplanowanym treningom. Nagle z faceta, którego fundamentem żywienia był fast food, przemieniłem się w stałego bywalca rynków warzywnych. Stare przyzwyczajenia żywieniowe zastąpiłem nowymi, odmieniłem siebie, uczyniłem swoje życie lepszym.
Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski

Burda Publishing Polska
Zintegrowana

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-805-3355-4

Liczba stron: 320

Format: 170x220mm

Cena katalogowa: 49,90 zł

Cena pakietu

89,80 zł

5389

Cena pakietu

82,80 zł

5004