Sezonowe warzywo Wegetariańska uczta

Dominika Wójciak

Sezonowe warzywo Wegetariańska uczta

39,90

 

Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny. Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.

100 przepisów na potrawy bezmięsne • wersje wegańskie i bez glutenu

Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.

Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka,

zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a

Pascal
Broszurowa ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-810-3047-2

Liczba stron: 256

Format: 16.5x24.0cm

Cena detaliczna: 39,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem