Grzyby i owoce leśne Kuchnia smakosza

Reinhardt Hess

Grzyby i owoce leśne Kuchnia smakosza

 

• Urozmaicone przepisy.
Grzyby i owoce leśne – marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
• Cenne informacje.
O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
• Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.

MAK
Oprawa: Kartonowa

ISBN: 978-38-638-0011-6

Liczba stron: 144

Format: 190x220mm

Cena katalogowa: 34,90 zł