Koszyk 0
Opis:
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
  • RM
  • miękka
Mniej Więcej
  • Gabriele Lehari
  • 2014
  • 2
  • 64
  • 210
  • 165
  • 978-83-7773-222-9
  • 9788377732229
  • ZBDEB

Recenzje czytelników

Konkretnie i przejrzyście

Ocena:
Autor:
Data:
Książeczka jest bardzo logicznie ułożona, zawiera najważniejsze informacje zarówno na temat uprawy, właściwości jak i zastosowania różnych ziół. Pozycja obowiązkowa zarówno dla ogrodników jak i kucharzy - i amatorów i profesjonalistów, a także kompletnych laików. POLECAM!!!
Czy ta recenzja była przydatna?

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.