Koszyk 0
Opis:
Podręcznik Zasady Żywienia jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: - znaczenie i zakres nauki o żywieniu; - składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; - gospodarka wodna organizmu; - normy żywienia i wyżywienia; - planowanie wyżywienia; - żywienie człowieka chorego; - zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie ... - najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu. W dziale Materiały do pobrania znajduje się Program nauczania dla zawodu kucharz małej gastronomii w zsz nr 512 [05]. Czytaj dalej >> << Zwiń
  • Rea
  • miękka
Mniej Więcej
  • Ewa Superczyńska
  • 2004
  • 168
  • 250
  • 190
  • 83-7141-596-6, 978-83-7141-596-8
  • 9788371415968
  • G2720
  • Gastronomiczny

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.