Koszyk 0
Opis:
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego ... Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Czytaj dalej >> << Zwiń
  • WSiP
  • miękka
Mniej Więcej
  • Hanna Kunachowicz, Ierena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
  • 2013
  • 1
  • 336
  • 240
  • 170
  • 15
  • *, 97883-02134814
  • 9788302134814
  • ZB1R9
  • Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła zawodowa
  • Klasa 1 szkoły zawodowej, Klasa 2 szkoły zawodowej, Klasa 3 szkoły zawodowej
  • Gastronomiczny, Spożywczy

Recenzje czytelników

Polecam

Ocena:
Autor:
Data:
Bardzo ciekawa, można z niej wiele się nauczyć, tekst zrozumiały, czyta się ją z zainteresowaniem
Czy ta recenzja była przydatna?

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.