Wirtualny doradca
facebook
promocje
ilość:
suma: 0,00 zł
 

Podręczniki
Komplety 1-3
Artykuły szkolne
Pomoce szkolne
Lektury
Dla nauczycieli

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych, podręcznik, REA

24,43 zł

34,90 zł

Oszczędzasz: 10,47 zł
(30%)

Chwilowo niedostępne

Krótki opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa, oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.

Poinformuj społeczność:

Informacje dodatkowe

Tytuł Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych, podręcznik, REA
Autor Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
Rok wydania 2011
Liczba stron 342
Długość [mm] 235
Szerokość [mm] 165
ISBN 978-83-7544-364-6
EAN 9788375443646
Indeks ZAHJO
Profil Gastronomiczny

Słowa kluczowe

Użyj spacji aby rozdzielić słowa, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy. więcej »

Oceniasz: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych, podręcznik, REA
Koszyk|Zobacz zawartość