facebook
 

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych, podręcznik, REA

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa, oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.

Informacje dodatkowe

Tytuł Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych, podręcznik, REA
Autor Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
Rok wydania 2011
Liczba stron 342
Długość [mm] 235
Szerokość [mm] 165
ISBN 978-83-7544-364-6
EAN 9788375443646
Indeks ZAHJO
Profil Gastronomiczny
Sposób odbioru/dostawy zamówienia Księgarnia Matras, Paczkomat InPost, Kiosk RUCHu, Poczta Polska, Kurier DHL

Słowa kluczowe

Użyj spacji aby rozdzielić słowa, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy. więcej »

Oceniasz: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych, podręcznik, REA