Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Jak piec pieczywo i najrozmaitsze ciasta, pikantne i deserowe? Kompetentny przewodnik po świecie pieczenia, dzięki któremu poznamy rodzaje i najważniejsze techniki wypieku ciasta. Książka ze zdjęciami ilustrującymi czynność po czynności, umożliwi nam przygotowanie takich rarytasów jak: kiełbaski w cieście i słodkie bułeczki z rodzynkami, chałki, chleby z suszonymi owocami lub drożdżowe, pieczone pierogi z mięsnym nadzieniem, eleganckie tarty z owocami, a nawet imponujące croquembouche.
Świat Książki
Broszurowa ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-803-1238-8
Tytuł oryginalny: The ultimate book of breads pastries
ISBN: 978-83-803-1238-8
Tytuł oryginalny: The ultimate book of breads pastries
Liczba stron: 192
Format: 190x240mm
Cena detaliczna: 29,90 zł
Format: 190x240mm
Cena detaliczna: 29,90 zł