Koszyk 0
Opis:
Christel Rosenfeld przy pomocy aparatu fotograficznego pokazuje świeże i soczyste warzywa. Takie też są jej przepisy. Różnorodne, klasyczne jak i nowatorskie smaki, stwarzają możliwość twórczego łączenia i komponowania wielu dań warzywnych. Wstęp poprzedzający każdy rozdział czyni z niniejszej publikacji prawdziwy skarb dla miłośników i smakoszy kuchni warzywnej.
Kategorie:
Mniej Więcej
  • Christel Rosenfeld
  • 1998
  • 1
  • 238
  • 83-7163-078-6
  • 9788371630781
  • 75859

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.