Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Iwanow Krystyna

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

7.0

(1 ocena) wspólnie z

79,00

 

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. W obecnym wydaniu – zgodnie z nowymi przepisami – poza współczynnikami przeliczeniowymi białka, tłuszczu i węglowodanów przy obliczaniu wartości energetycznej produktów i potraw uwzględniono współczynnik przeliczeniowy dla błonnika pokarmowego.

PZWL
Oprawa miękka

Wydanie: szóste

ISBN: 978-83-200-4444-7

EAN: 9788320044447

Liczba stron: 160

Format: 205x285mm

Cena detaliczna: 79,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem