W piekarni Pięciu Przemian Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

Anna Czelej

W piekarni Pięciu Przemian Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

8.0

(2 oceny) wspólnie z

34,90

 

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!

Vivante
Broszurowa ze skrzydełkami

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-651-7002-6

EAN: 9788365170026

Liczba stron: 192

Format: 145x205mm

Cena detaliczna: 34,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem