Koszyk 0
Opis:
NOWE ZAKTUALIZOWANE WYDANIE Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa po praktyczne przepisy kulinarne. Książka została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez znakomitych praktyków (szefów kuchni). KUCHARZ & GASTRONOM to kompendium wiedzy niezbędne dla uczniów i studentów szkół gastronomicznych, dla nauczycieli i wszystkich miłośników sztuki kulinarnej ... TREŚCI PREZENTOWANE W KSIĄŻCE SĄ ZGODNE Z AKTUALNYM STANEM WIEDZY I OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI PRAWA. Czytaj dalej >> << Zwiń
  • Rea
  • twarda
Mniej Więcej
  • Praca Zbiorowa
  • 2012
  • 0
  • 680
  • 297
  • 215
  • 9788375444780
  • 9788375444780
  • ZBI5L

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena