Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

72,83

 

Podręcznik do nauki:

przygotowywania oferty usług gastronomicznych,
planowania działań związanych z promocją gastronomii,
kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi,
przygotowywania miejsca wykonania usług,
sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-3592-7

EAN: 9788302135927

Liczba stron: 168

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 75,40 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem