Koszyk 0
Opis:
Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Zawiera zestaw 5 testów do pisemnej części egzaminu, klucz odpowiedzi do testów oraz zadania praktyczne z przykładowymi rozwiązaniami do części praktycznej. Wszystkie zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu z kwalifikacji.
  • WSiP
  • miękka
Mniej Więcej
  • Piotr Dominik
  • 2014
  • 1
  • 80
  • 243
  • 170
  • 97883-02146695
  • 9788302146695
  • ZBMCG
  • Szkoła ponadgimnazjalna - technikum, Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła policealna
  • Klasa 1 technikum, Klasa 2 technikum, Klasa 3 technikum, Klasa 4 technikum, Klasa 1 szkoły policealnej, Klasa 2 szkoły policealnej

Recenzje czytelników

POLECAM

Ocena:
Autor:
Data:
Podchodzę za tydzień do egzaminu. Uważam, że jestem przygotowana, książka bardzo pomogła. Oswoiłam się ze wszystkim. POLECAM, na prawdę warto ;-)
Czy ta recenzja była przydatna?

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena