Wirtualny doradca
facebook
promocje
ilość:
suma: 0,00 zł
 

Podręczniki
Komplety 1-3
Artykuły szkolne
Pomoce szkolne
Lektury
Dla nauczycieli

Technologia żywności 2, podręcznik, WSiP

36,86 zł

44,50 zł

Oszczędzasz: 7,64 zł
(17%)

Chwilowo niedostępne

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

Poinformuj społeczność:

Informacje dodatkowe

Tytuł Technologia żywności 2, podręcznik, WSiP
Autor Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska
Wydawnictwo WSiP
Oprawa miękka
Rok wydania 2001
Numer wydania 1
Liczba stron 420
Seria N
ISBN 83-02-07976-6, 9788302079764
EAN 9788302079764
Indeks B8368
Profil Rolniczy, Spożywczy

Słowa kluczowe

Użyj spacji aby rozdzielić słowa, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy. więcej »

Oceniasz: Technologia żywności 2, podręcznik, WSiP
Koszyk|Zobacz zawartość