facebook
promocje
 

35,60 zł

44,50 zł

Oszczędzasz: 8,90 zł
(20%)

Chwilowo niedostępne

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

Poinformuj społeczność:

Informacje dodatkowe

Tytuł Technologia żywności 2, podręcznik, WSiP
Autor Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska
Wydawnictwo WSiP
Oprawa miękka
Rok wydania 2001
Numer wydania 1
Liczba stron 420
Seria N
ISBN 83-02-07976-6, 9788302079764
EAN 9788302079764
Indeks B8368
Profil Rolniczy, Spożywczy
Sposób odbioru/dostawy zamówienia Księgarnia Matras, Paczkomat InPost, Kiosk RUCHu, Poczta Polska, Kurier DHL

Słowa kluczowe

Użyj spacji aby rozdzielić słowa, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy. więcej »

Oceniasz: Technologia żywności 2, podręcznik, WSiP