Wirtualny doradca
facebook
promocje
 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, podręcznik, część 2, Rea

29,54 zł

34,90 zł

Oszczędzasz: 5,36 zł
(15%)

Chwilowo niedostępne

Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 11/2004

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

Część II podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań

egzaminacyjnych.

Pokaż więcej >

Poinformuj społeczność:

Informacje dodatkowe

Tytuł Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, podręcznik, część 2, Rea
Autor Praca Zbiorowa
Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
Rok wydania 2004
Liczba stron 208
Długość [mm] 250
Szerokość [mm] 190
ISBN 83-7141-541-9, 978-83-7141-541-8
EAN 9788371415418
Indeks G2718
Numer dopuszczenia 11/2004
Profil Gastronomiczny
Sposób odbioru/dostawy zamówienia Księgarnia Matras, Paczkomat InPost, Kiosk RUCHu, Poczta Polska, Kurier DHL

Słowa kluczowe

Użyj spacji aby rozdzielić słowa, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy. więcej »

Oceniasz: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, podręcznik, część 2, Rea