Wirtualny doradca
facebook
promocje
ilość:
suma: 0,00 zł
 

Podręczniki
Komplety 1-3
Artykuły szkolne
Pomoce szkolne
Lektury
Dla nauczycieli

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, podręcznik, część 2, Rea

Praca Zbiorowa

Rea

Oprawa: miękka

32,16 zł

37,20 zł

Oszczędzasz: 5,04 zł
(14%)

Szybka wysyłka 24h!

Dostawa do księgarni
ZA DARMO
Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 11/2004

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

Część II podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań

egzaminacyjnych.

Pokaż więcej >

Poinformuj społeczność:

Informacje dodatkowe

Tytuł Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, podręcznik, część 2, Rea
Autor Praca Zbiorowa
Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
Rok wydania 2004
Liczba stron 208
Długość [mm] 250
Szerokość [mm] 190
ISBN 83-7141-541-9, 978-83-7141-541-8
EAN 9788371415418
Indeks G2718
Numer dopuszczenia 11/2004
Profil Gastronomiczny

Słowa kluczowe

Użyj spacji aby rozdzielić słowa, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy. więcej »

Oceniasz: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, podręcznik, część 2, Rea
Koszyk|Zobacz zawartość