Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4 Szkoła ponadgimnazjalna

Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4 Szkoła ponadgimnazjalna

54,51

 

Podręcznik do nauki:

posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobierania urządzeń do ich przechowywania,
interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: drugie

ISBN: 978-83-021-4737-1

EAN: 9788302147371

Liczba stron: 288

Format: 170x245mm

Cena detaliczna: 57,60 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem