Koszyk 0
Opis:
"Co zrobić, żeby sznycel panierowany był chrupiący? Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń? Czy zrobienie gołąbków jest trudne? Szkoła gotowania Dr.Oetkera jest przeznaczona dla wszystkich, którzy chcą dobrze gotować. To nie tylko podręcznik dla początkujących, ale poradnik dla wszystkich, którzy jeszcze nie zaprzyjaźnili się z kuchnią, a chcą się zdrowo odżywiać w domu. W kolejnych rozdziałach zapoznamy się z wiadomościami na temat: jak ugotować klasyczną zupę, usmażyć smaczne placki ... zrobić dobry deser. Kilkudziesięcioletnie doświadczenie Dr.Oetkera jest gwarancją naszego sukcesu. Przepisy i porady podane w książce były wielokrotnie testowane i sprawdzane, a ponad 400 zdjęć ilustrujących poszczególne czynności pomaga zgłębić tajniki gotowania. To się musi udać. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • 2011
  • 160
  • 245
  • 173
  • Dr.Oetker
  • 978-83-258-0451-0
  • 9788325804510
  • ZATF8

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena