Koszyk 0
Opis:
Japońska kuchnia do niedawna była niemal nieznana w Europie. Zmieniło się to dopiero w ostatnich dziesięcioleciach. W Polsce także odkryto smak tych oryginalnych dań, przede wszystkim sushi i sashimi - niepodobnych do tego, co jemy na Starym Kontynencie. Ci, którzy ich spróbowali, polecili je innym i tak popularność sushi barów stała się faktem.
  • Elipsa
  • miękka
Mniej Więcej
  • Anthony Carroll
  • 2008
  • 96
  • 278
  • 210
  • 97883-245-95365
  • 9788324595365
  • V3839

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena