Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Anna Kmiołek

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

70,05

 

Zakres:
1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności)

Podręcznik do nauki:
metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych,
zasad przechowywania artykułów spożywczych.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-3587-3

EAN: 9788302135873

Liczba stron: 288

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 75,40 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem