Koszyk 0
Opis:
Klasyczna pieczeń wieprzowa i schab, ale także duet z polędwicy i żeberka z suszonymi owocami, rolady myśliwskie i kurczaki po karaibsku, comber jagnięcy w ziemniaczanej skórce, królik czy udziec z dzika - to tylko kilka z wielu propozycji dań, łatwych do przyrządzenia dzięki dokładnym instrukcjom. Niemal każdy przepis został uzupełniony wskazówkami dotyczącymi przystawek.
Mniej Więcej
  • 2005
  • 98
  • 83-7391-664-4
  • 9788373916647
  • H8786

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.