Koszyk 0
Opis:
Praktyczny poradnik kulinarny dotyczący m.in. kwaszenia, marynowania, suszenia, itd. warzyw, owoców i grzybów.
  • Printex
  • miękka
Mniej Więcej
  • Artur Jabłoński
  • 2010
  • 1
  • 112
  • 205
  • 145
  • 97883-60826-072
  • 9788360826072
  • Z6756

Recenzje czytelników

Idealna dla początkujących :)

Ocena:
Autor:
Data:
Kupiłem tę książkę, żeby mieć jakieś oparcie w pierwszych próbach zrobienia własnych przetworów. Każdy dział ma zrozumiały, pomocny wstęp, a przepisy są jasne i proste.
Czy ta recenzja była przydatna?

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena