Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Lara Gessler fachu uczyła się od najlepszych mistrzów w akademiach kulinarnych oraz restauracjach Londynu i Nowego Jorku. Córka słynnej restauratorki Magdy, pasję do gotowania odziedziczyła po mamie i tacie – cukierniku. Jej książkowy debiut to przełożenie polskiej, pełnej aromatycznych ziół kulinarnej tradycji na język współczesnej kuchni w ponad 50 przepisach. Majeranek, tymianek czy jałowiec w książce Lary występują w nowej roli dodatków do deserów.
Edipresse Polska
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-794-5415-0
EAN: 9788379454150
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-794-5415-0
EAN: 9788379454150
Liczba stron: 256
Format: 17.0x25.0cm
Cena detaliczna: 49,90 zł
Format: 17.0x25.0cm
Cena detaliczna: 49,90 zł