Koszyk 0
Opis:
Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne różnorodnych artykułów, to domowe przetwórstwo wraca do łask. Głównie dlatego, że własnoręcznie zrobione przetwory nie zawierają sztucznych dodatków, od których tak gorliwie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie. Warzywa są nieodłącznym elementem naszego jadłospisu. Chętnie jadamy surówki, ale dużą popularnością cieszą się też przetwory. Bogactwo jarzyn, ziół i aromatycznych przypraw to wyzwanie dla każdego ... kto chce poświęcić trochę czasu na przyrządzanie domowych przetworów. To doskonały sposób, aby zawsze mieć pod ręką ulubione przysmaki, a także zadbać o zdrową dietę w okresie, kiedy w sklepach brakuje świeżych, pełnowartościowych jarzyn. Przyrządzanie domowych przetworów pozwala na tworzenie najrozmaitszych kompozycji smakowych z warzyw powszechnie znanych, jak i tych rzadziej spotykanych na polskich stołach. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • Jolanta Bąk
  • 2010
  • 1
  • 112
  • 217
  • 143
  • Dobra kuchnia
  • 978-83-61582-847
  • 9788361582847
  • Z3065

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena