Koszyk 0
Opis:
Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne różnorodnych artykułów, to domowe przetwórstwo wraca do łask. Głównie dlatego, że własnoręcznie zrobione przetwory nie zawierają sztucznych dodatków, od których tak gorliwie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie. Pełnię korzyści z owoców czerpie się tylko wtedy, gdy jada się je regularnie. Zimą, kiedy wybór pośród świeżych i zdrowych produktów jest ograniczony, warto wspomagać organizm przetworami owocowymi ... I chociaż w ich przygotowanie trzeba włożyć trochę wysiłku, to oszczędność i wygoda, jakie się dzięki temu osiąga, całkowicie wynagrodzą trud. Znajomość i przestrzeganie kilku podstawowych zasad przygotowywania przetworów owocowych pozwoli też popisać się własną inwencją. Poza tym nic nie zastąpi tej satysfakcji, kiedy w ponury zimowy wieczór rodzina domaga się herbaty z domowymi konfiturami. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • Jolanta Bąk
  • 2010
  • 1
  • 122
  • 217
  • 143
  • Dobra kuchnia
  • 978-83-61582-854
  • 9788361582854
  • Z3064

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.