Przetwory
8.0

(1 ocena) wspólnie z

59,90

 

W tej książce zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady, marynaty, czatneje, sosy i wiele innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać. Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi i dodatkowo wiele kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Ponieważ mamy wiele lat wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różne nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się naszą wiedzą, dając rady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów, odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemalże nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystając z tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu, w jakim my ją znajdujemy.

Buchmann
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2013-06-27

ISBN: 978-83-788-1863-2

Tytuł oryginalny: The art of preserving

Liczba stron: 240

Format: 210x255mm

Cena detaliczna: 59,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem