Komentarze nie są potwierdzone zakupem
W książce znajdują się tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne przepisy na przetwory z owoców (np. gruszki, jabłka, śliwki, arbuzy, truskawki) i jagód (np. jeżyny, borówki, jarzębina).
Znajdziesz tu ciekawe pomysły na: marynaty, konfitury, dżemy, marmolady, kompoty, słodkie desery, nalewki, likiery, soki oraz dowiesz się, jak przechowywać je w postaci świeżej i przetworzonej (np. suszone czy mrożone) oraz jakie mają właściwości lecznicze i spożywcze.
Rea
Oprawa miękka
ISBN: 978-83-754-4606-7
EAN: 9788375446067
ISBN: 978-83-754-4606-7
EAN: 9788375446067
Liczba stron: 112
Format: 16.5x23.5cm
Cena detaliczna: 9,90 zł
Format: 16.5x23.5cm
Cena detaliczna: 9,90 zł