Koszyk 0

Wybrane filtry:     Gastronomiczny

Filtruj

Kompetencje personalne i społeczne w obszarach zawodowych. Trening umiejętności komunikacyjnych w branży turystycznej, podręcznik, Difin 1 Kompetencje personalne i społeczne w obszarach zawodowych. T... Aleksandra Lęgowicz
30,40 32,00
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Usługi gastronomiczne, podręcznik, WSiP 1 Usługi gastronomiczne, podręcznik, WSiP Anna Kmiołek
34,11 44,30
Rabat 23% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Bezpieczeństwo i higiena pracy, podręcznik, WSiP 1 Bezpieczeństwo i higiena pracy, podręcznik, WSiP Wanda Bukała Krzysztof Szczęch
28,39 34,80
Rabat 18% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Egzamin zawodowy.Testy i zadania z rozwiązaniami, WSiP 1 Egzamin zawodowy.Testy i zadania z rozwiązaniami, WSiP Barbara Zakrzewska Kamilla Jachowicz
34,30 36,10
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Przedsiębiorstwo gastronomiczne, podręcznik Wyprzedaż 1 Przedsiębiorstwo gastronomiczne, podręcznik Barbara Kozłecka Krystyna Osowska
32,30 34,00
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Obsługa konsumenta, część 2, WSiP Wyprzedaż 1 Obsługa konsumenta, część 2, WSiP Ryszard Jargoń
29,56 41,80
Rabat 29% Dostępny Szybka wysyłka od 24h!
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2, WSiP 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2, WSiP Krystyna Flis
35,34 37,20
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Obsługa konsumenta, część 1, WSiP Wyprzedaż 1 Obsługa konsumenta, część 1, WSiP Ryszard Jargoń
28,67 39,50
Rabat 27% Dostępny Szybka wysyłka od 24h!
Nauczanie zawodowe, klasa 1-3, Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6, podręcznik, WsiP 1 Nauczanie zawodowe, klasa 1-3, Pracownia gastronomiczna. Kwa... Anna Kmiołek-Gizara
46,74 49,20
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
  • 1
  • 2
Nauczanie zawodowe, klasa 1-3, Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6, podręcznik, WsiP 1 Nauczanie zawodowe, klasa 1-3, Pracownia gastronomiczna. Kwa... Anna Kmiołek-Gizara
46,74 49,20
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Przedsiębiorstwo gastronomiczne, podręcznik Wyprzedaż 1 Przedsiębiorstwo gastronomiczne, podręcznik Barbara Kozłecka Krystyna Osowska
32,30 34,00
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Obsługa konsumenta, część 2, WSiP Wyprzedaż 1 Obsługa konsumenta, część 2, WSiP Ryszard Jargoń
29,56 41,80
Rabat 29% Dostępny Szybka wysyłka od 24h!
Obsługa konsumenta, część 1, WSiP Wyprzedaż 1 Obsługa konsumenta, część 1, WSiP Ryszard Jargoń
28,67 39,50
Rabat 27% Dostępny Szybka wysyłka od 24h!
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2, WSiP 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2, WSiP Krystyna Flis
35,34 37,20
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Kompetencje personalne i społeczne w obszarach zawodowych. Trening umiejętności komunikacyjnych w branży turystycznej, podręcznik, Difin 1 Kompetencje personalne i społeczne w obszarach zawodowych. T... Aleksandra Lęgowicz
30,40 32,00
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Usługi gastronomiczne, podręcznik, WSiP 1 Usługi gastronomiczne, podręcznik, WSiP Anna Kmiołek
34,11 44,30
Rabat 23% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Bezpieczeństwo i higiena pracy, podręcznik, WSiP 1 Bezpieczeństwo i higiena pracy, podręcznik, WSiP Wanda Bukała Krzysztof Szczęch
28,39 34,80
Rabat 18% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
Egzamin zawodowy.Testy i zadania z rozwiązaniami, WSiP 1 Egzamin zawodowy.Testy i zadania z rozwiązaniami, WSiP Barbara Zakrzewska Kamilla Jachowicz
34,30 36,10
Rabat 5% Dostępny Wysyłamy w 3-6 dni
180 księgarni Matras Zawsze po drodze Znajdź księgarnię
Matras caffe Miłe chwile z rodziną Przestrzeń malucha
Koszty dostawy Do księgarni za 0 zł! Sprawdź
Karta prezentowa Sprawdź