Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1 Kwalifikacja T.6

Górska Lidia, Namysław Iwona

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1 Kwalifikacja T.6

58,19

 

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4828-6

EAN: 9788302148286

Liczba stron: 400

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 61,70 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem