Koszyk 0
Opis:
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).* Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.* Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.* Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.* Obfituje w przepisy, według których uczeń ... może wykonać poszczególne potrawy.* Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego. Czytaj dalej >> << Zwiń
Mniej Więcej
  • Iwona Namysław, Lidia Górska
  • 2014
  • 1
  • 400
  • 242
  • 169
  • *, 9788302148286
  • 9788302148286
  • ZBR99
  • Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła zawodowa, Szkoła ponadgimnazjalna - technikum
  • Klasa 1 szkoły zawodowej, Klasa 2 szkoły zawodowej, Klasa 3 szkoły zawodowej, Klasa 1 technikum, Klasa 2 technikum, Klasa 3 technikum, Klasa 4 technikum
  • Gastronomiczny

Dodaj recenzję

Dołącz do grona naszych recenzentów. Dziel się z innymi miłośnikami książek wrażeniami z lektury. Cenimy wszystkie opinie naszych czytelników, stąd też w podziękowaniu za każdą opublikowaną recenzję proponujemy rabat - 5% na kolejne zakupy ...

Jak to działa?

Wyszukujesz książkę, którą chcesz się podzielić z innymi czytelnikami.
Piszesz recenzję. Logujesz się.
Możesz napisać kilka słów o sobie i wgrać swoje zdjęcie albo wybrać ilustrację z bazy awatarów.
Twoja recenzja czeka na akceptacje i publikację.
Po jej zatwierdzeniu:
a) otrzymasz w ciągu 24 godzin 5% kod rabatowy na kolejne zakupy.
- Rabat nie obejmuje podręczników.
- Kod rabatowy jest ważny miesiąc. Należy użyć go w czasie składania zamówienia.
b) dołączasz do grona recenzentów.

Więcej Zwiń

Twoja ocena

Zostaną nagrodzone najciekawsze wypowiedzi świąteczne w formie polecenia książki na prezent połączonego ze wspomnieniem świąt dzieciństwa, refleksją, dedykacją.